Настройка зачисления на курс

Безродня Тетяна Іванівна (Харківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 110 Харківської міської ради Харківської області)

Безродня Тетяна Іванівна (Харківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 110 Харківської міської ради Харківської області)

Шановні учні!
Вітаю Вас з початком навчання на дистанційному курсі.
Бажаю успіхів та задоволення !
Дистанційний курс " Робота і потужність електричного струму. Електричний струм в різних середовищах" призначений для учнів 8 класу. Зміст дистанційного курсу відповідає програмі, затвердженій Міністерством освіти і науки України: Фізика. 7-9 класи. Навчальна програма для загальноосвітніх навчальних закладів, затверджена наказом Міністерства освіти і науки від 07.06.2017 р. № 804. Дистанційний курс "Робота та потужність електричного струму. Струм в різних середовищах" складається із дев'яти занять, по одній годині на кожне заняття. Незаперечною перевагою курсу є добре розроблений методичний апарат: зміст кожного заняття складається з окремих розділів, об'єднаних спільною тематикою; до кожного заняття подано методичні рекомендації із зазначенням, як опрацювати необхідний теоретичний матеріал, наведено зразки розв'язування задач, виділено підсумки вивчення теоретичного матеріалу, наведено контрольні запитання для самоперевірки, приділено увагу розвитку фізики й техніки в Україні. До занять додано глосарій, презентації, рисунки, схеми, моделі та відеоролики. Матеріал подано з урахуванням вікових особливостей учнів. Важливим компонентом курсу є наявність тестів, розроблених автором: заняття № 1 - 8 мають тестові завдання для самоконтролю, заняття № 9 контрольний тест для перевірки знань до всього курсу. Тести мають різний формат та рівень складності, що відповідає державним вимогам до диференційованого оцінювання рівня знань учнів.
          

Картинки по запросу физика електричний струм в різних середовищах фото

Гости не имеют доступа к этому курсу. Войдите в систему.