Глосарій "Як бути здоровим. Органи травлення. Правила здорового харчування"
Browse the glossary using this index
Special | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | ALL
Г |
---|
Гігієнанаука, що вивчає вплив факторів довкілля на здоров’я, працездатність і тривалість життя людини та розробляє заходи оздоровлення умов її життя і праці. | |
Д |
---|
Дієтологфахівець в галузі дієтології, який є експертом щодо харчових продуктів і харчування, надає рекомендації з питань правильного харчування, здорового способу життя. | |
К |
---|
Карієспатологічний процес, що полягає в поступовому руйнуванні тканини кістки або зуба. | |
М |
---|
Молочні зуби | |
П |
---|
Постійні зубикорінні
– другий набір зубів у людей. | |
С |
---|
Стоматолог це лікар, який піклується про стан ротової порожнини
в разі виникнення проблем із зубами. | |
Т |
---|
Травний сік | |