Глосарій "Як бути здоровим. Органи травлення. Правила здорового харчування"
Огляд глосарія за абеткою
Спеціальні | А | Б | В | Г | Ґ | Д | Е | Є | Ж | З | И | І | Ї | Й | К | Л | М | Н | О | П | Р | С | Т | У | Ф | Х | Ц | Ч | Ш | Щ | Ь | Ю | Я | Все
Г |
|---|
Гігієнанаука, що вивчає вплив факторів довкілля на здоров’я, працездатність і тривалість життя людини та розробляє заходи оздоровлення умов її життя і праці. | |
Д |
|---|
Дієтологфахівець в галузі дієтології, який є експертом щодо харчових продуктів і харчування, надає рекомендації з питань правильного харчування, здорового способу життя. | |
К |
|---|
Карієспатологічний процес, що полягає в поступовому руйнуванні тканини кістки або зуба. | |
М |
|---|
Молочні зуби | |
П |
|---|
Постійні зубикорінні
– другий набір зубів у людей. | |
С |
|---|
Стоматолог це лікар, який піклується про стан ротової порожнини
в разі виникнення проблем із зубами. | |
Т |
|---|
Травний сік | |