Настройка зачисления на курс

Щегельська Наталія Сергіївна (ХСШ №181 «Дьонсурі»)

Щегельська Наталія Сергіївна (ХСШ №181 «Дьонсурі»)

АНОТАЦІЯ  ДИСТАНЦІЙНОГО КУРСУ

Дистанційний курс "ФІЗИКА 9 КЛАС" , а саме розділ фізики «Магнітне поле», розроблений на порталі технологій дистанційного навчання ХНЕУ імені С.Кузнеця.  З огляду на необхідність якісної й оперативної підготовки учнів загальноосвітніх навчальних закладів дистанційно поданий курс є надзвичайно актуальним.  

Людину пронизують міріади магнітних полів різного походження. Вона звикла до магнітних явищ і ставиться до них поблажливо, часом навіть не підозрюючи, скільки магнітів навколо і яку дію (добру або погану) вони здійснюють на живі організми. Досить сказати, що Земля – гігантський блакитний магніт, а Сонце – жовта плазмова куля – ще більш грандіозний магніт. Як майбутні програмісти, що працюють із комп’ютерною технікою школярі повинні знати про магнітне поле та не забувати про його шкідливий вплив на живі організми. Також дана тема важлива для розуміння багатьох природних явищ: магнітної бурі, полярного сяйва та ін.

За своїм змістовим наповненням подані в дистанційному курсі 15 занять повністю відповідають вимогам Державного стандарту освіти  та чинної навчальної «Програми для загальноосвітніх навчальних закладів для 7-9 класів  з фізики»,  яка затверджена Наказом Міністерства освіти і науки України від 07.06.2017 № 804.

Матеріали, розміщені в курсі, які опрацьовуються учнем дистанційно, є достатніми для засвоєння та набуття відповідних компетентностей, передбачених для відповідної освітньої галузі  Державним стандартом та програмою з фізики.

Гости не имеют доступа к этому курсу. Войдите в систему.