Enrolment options

Потоцька Галина Дмитрівна (ХГ № 34)

Потоцька Галина Дмитрівна (ХГ № 34)

АНОТАЦІЯ ДИСТАНЦІЙНОГО КУРСУ

Курс «Вступ. Механіка. Кінематика» розраховано для учнів 10 класу й розроблено відповідно до Програми для загальноосвітніх навчальних закладів, затверджені наказом Міністерства освіти і науки України № 1021від 20.10.2010 р. зі змінами, затвердженими наказом Міністерства освіти і науки України від 14.07.2016р. №826. Фізика 10-11 класи.

Як зміст курсу, так і очікувані результати навчально-пізнавальної діяльності учнів повністю відповідають зазначеній вище програмі.

Враховуючи те, що даний курс не прив’язаний до класно-урочної 45-хвилинної форми роботи, автор скоротила кількість годин з 11, зазначених у програмі, до 8. Адже кожне заняття складається з компонентів, які дозволять ефективно засвоїти теоретичний матеріал і застосовувати його на практиці. Учень сам обирає, скільки часу він витратить на засвоєння теоретичної частини і виконання практичних завдань. А різноманітні практичні завдання сприяють формуванню стійких умінь і навичок, що в традиційній класно-урочній формі відпрацьовуються на окремих уроках.

Дистанційний курс складається з 8 завдань та є логічно завершеним, тобто в повній мірі розкриває відповідну тему навчальної програми.


Guests cannot access this course. Please log in.