Опції зарахування

Хоріна Юлія Леонідівна (Харківська гімназія №65 Харківської міської ради Харківської області)

Хоріна Юлія Леонідівна (Харківська гімназія №65 Харківської міської ради Харківської області)

Дистанційний курс «Оптика» складається з восьми занять. В першу чергу дистанційний курс створений для учнів одиннадцятих класів загальноосвітніх навчальних закладів. Дистанційний курс також може бути використаний вчителями фізики під час викладання теми «Оптика», а також абітурієнтами при підготовці до ЗНО.

Тематика дистанційного курсу повністю відповідає діючій державній навчальній програмі з фізики для учнів 10-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів (Програма для загальноосвітніх навчальних закладів 10-11 класи. Фізика. Київ, 2010) (академічний рівень)). За цією програмою передбачається вивчення теми «Хвильова і квантова оптика» в обсязі 19 годин, вивчення цієї теми можна розділити на цастини, з яких вісім годин може бути виділено саме для самостійного вивчення.

До даних занять дистанційного курсу пропонуються тести для самоконтролю та якісних завдань. Для визначення рівня навчальних досягнень учнів розроблена контрольна робота, яка містить п’ять тестових завдань різного формату. Тестові завдання № 1-3 – це завдання з вибором однієї правильної відповіді, № 4-5 – на встановлення відповідності та завдання № 6-7 – розгорнутого типу.

До семи занять, які пропонуються вашій увазі, розроблені навчальні презентації. Презентація навчального матеріалу дозволяє урізноманітнити способи подачі матеріалу, забезпечується «занурення» учня в уявний світ фізичних явищ, підходити до процесу навчання творчо.


Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.