Опції зарахування

Петрова Вєроніка Валеріївна (Харківська загальоосвітня школа І-ІІІ ступенів №31 Харківської міської ради  Харківської області)

Петрова Вєроніка Валеріївна (Харківська загальоосвітня школа І-ІІІ ступенів №31 Харківської міської ради Харківської області)

    Дистанційний курс «Електричний струм» розроблено для учнів 8 класу відповідно до чинної програми для загальноосвітніх навчальних закладів з українською мовою навчання  «Фізика 7—9 класи» Розділ 2 «Електричні явища. Електричний струм», щоб поглибити їх уявлення про електричний струм; познайомити учнів із такими фізичними величинами як сила струму, напруга та  електричний опір; навчити складати схеми простих електричних кіл та розразовувати для них вищезазначені величини.

СТРУКТУРА КУРСУ. Курс розраховано на 10 занять. Заняття складається з п’яти частин: Ø теоретичний матеріал до заняття; Ø презентація до заняття; Ø практичне застосування (приклади з розв’язанням); Ø практичні завдання (самостійне розв’язання задач); Ø тест для самоконтролю. [До першого заняття додається коротка інструкція по роботі з матеріалами заняття, в якій наведена послідовність ознайомлення з елементами курсу].


Доступ для гостя