Опції зарахування

 «Закони механіки і безпека дорожнього руху»
Шевченко Оксана Віталіївна

«Закони механіки і безпека дорожнього руху»

Курс «Закони механіки і безпека дорожнього руху» відповідає як навчальній програмі з фізики, визначеній Міністерством освіти і науки України, для дев’ятого класу, так і для десятого класу рівню стандарт. Зміст курсу для учнів-дев’ятикласників містить 15% додаткового матеріалу, це сприяє отриманню більш якісних знань. 

Курс передбачає опрацювання правил безпечної поведінки на дорозі, що  відповідає концепції нової української школи – ці відомості мають на меті допомогти учням набути практичних навичок та життєвих компетентностей після опанування теорії. Це вкрай важливо для формування зацікавленого та вмотивованого учня,  свідомого громадянина своєї країни та успішної людини. Опрацювання курсу «Закони механіки та безпека дорожнього руху» дозволить не відходячи від вивчення шкільної програми, розширювати методи та форми викладання, забезпечити інтерес до навчання та легкість сприйняття навчального матеріалу. Курс складається з двох послідовно викладених частин:

І. ЗАКОНИ КІНЕМАТИКИ ТА БЕЗПЕКА ДОРОЖНЬОГО РУХУ.

ІІ. ЗАКОНИ ДИНАМІКИ ТА БЕЗПЕКА ДОРОЖНЬОГО РУХУ.

Загалом курс містить теоретичну та практичну інформацію. Серед відомостей – цікаві пояснення; термінологічний словничок; завдання і запитання для контролю знань, підібрані у відповідності до програми та форми ЗНО з фізики; рубрики «Це цікаво!», відеофрагменти, та багато іншого змістовного матеріалу. Тести мають на меті визначення рівня знань та ступеню засвоювання матеріалів курсу. Шкала оцінювання визначається у відповідності до затверджених Міністерством освіти і науки України критеріїв оцінки навчальних досягнень учнів у системі загальної середньої освіти.




oksana.shvchenko
Самореєстрація (Студент)
Самореєстрація (Студент)